Home Altres
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Altres

exposició de gravat ARTBROT

Correu electrònic Imprimeix PDF

expo_mar_logo

Dissabte 31 de Març a partir de les 12h,

INAUGURACIÓ: EXPOSICIÓ GRAVAT “ARTBROT”

a la sala B d'EL SIGLO. Podeu visitar l'exposició durant tot el mes d'Abril.

ArtBrot és un espai, un moment, una oportunitat que ens donem per poder desenvolupar la nostra vessant artista addicta al gravat. És on ens podem donar la llibertat de fer brotar el nostre art.

expo_mar_quadre_adria

El gravat és una tècnica d’impressió que consisteix en crear una imatge sobre una matriu que un cop entintada es transferirà per pressió a una altra superfície.

Són moltes les tècniques de gravat, el que ens dóna la facilitat de poder crear, innovar, i experimentar amb textures i materials diversos aconseguint resultats plens de sorpreses.

L’obra que exposem té com a eix les matrius fetes de cartró i metacrilat, combinades amb la transferència de fotografies. L’objecte és el paisatge, amb elements naturals i urbans, emmarcat en la infinitat de textures que el gravat ens possibilita.

Ocells, arbres, horitzons i telefèrics que mostren la bellesa de l’estampat en paper , donant una nova dimensió al tacte.

expo_mar_quadre_neneh_1

Els artistes

Els responsables d’engegar aquest projecte som Adrià Garriga i Magdalena Calafat:

Adrià Garriga:

Amb formació científica, vaig començar a desenvolupar, de manera espontània, una vena creativa canalitzada cap a la fotografia, la música i l´escriptura. Sempre autodidacta, he estat molt obert a noves vessants artístiques, i així va ser com vaig entrar al món del gravat. Aquesta nova branca m´ha permès ajuntar molts dels coneixements adquirits en els altres camps per poder plasmar, sobre una làmina, una nova existència. La meva obra tracta sobre realitats paral·leles i abstractes, marcadament influenciades per la interacció entre la natura i l´acció de l´home.

Magdalena Calafat:

Treballadora social de professió, des de ben petita enganxada al món de la pintura. Als meus inicis infantils pintava a l’oli, passant-me a l’acrílic al cap d’uns anys de desconnexió amb la pintura. Sempre pintant com a activitat d’oci, ara fa un any que l’art s’ha convertit en el meu camí. M’he format en la tècnica del gravat amb l’artista Núria Duran, i en dibuix i pintura per diversos tallers i professors.

“Amb vocació social faig de l'art un repte, on des de la meva inexperiència intento crear i construir un significant amb significat”.

Darrera actualització ( dimecres, 11 d'abril de 2012 08:54 )
 

LEÑA DE LUXE: Wild furniture a Mercantic

Correu electrònic Imprimeix PDF

lea_de_luxe

LEÑA DE LUXE: Wild furniture a Mercantic

LEÑA DE LUXE :: WILD FURNITURE :: CHOPO CHAIRS

Ariane Patout y René Müller

woodloops

Els artistes de WOODLOOPS estan transformant en peces d'art els troncs que hi ha al pati del Mercantic.

El proper cap de setmana en podreu veure els resultats i compartir impressions amb els artistes.

WOODLOOPS: empresa alemanya  fundada l'any 2003 a Frankfurt i a Barcelona. La marca woodloops és molt més que la marca d'un fabricant de mobles. Uneixen el disseny de primera classe amb una economia forestal sostenible i el compromís social. Cada peça és única: Just nature!
"Un bloque de material tiene un valor X, al transformarlo, darle forma, tallarlo, esculpirlo, al extraer de él una forma, con intención y sentimiento, se le otorga una nueva categoria, un nuevo valor... se revaloriza la madera, una materia que una vez muerta destinamos a diferentes usos según la necesidad y su finalidad, productos de consumo, como mobiliario, papel, combustible y arte, adquieren precios diferentes.
un bloque de leña tiene un precio y aparentemente no más que una finalidad, quemarlo para calentarnos, pero podemos transformarla y convertirla, alzandola a otra categoria, a la del arte, si pues a veces el arte no tiene precio, y se convierte en un producto de lujo. Por lo general, no reparamos en quemar un trozo de leña, pero
sí lo hariamos si se tratase de una escultura de madera.
Capaces de quemar una escultura de leña para calentarnos?
A continuació teniu unes imatges dels resultats i el procés de la transformació dels troncs:

wild_furniturewild_furniture_currant

Darrera actualització ( divendres, 16 de març de 2012 09:57 )
 

exposició pintura - Luis Alvarez Torezano

Correu electrònic Imprimeix PDF

inauguraci_torezano_nova

Fins al 26 de Febrer, a la Sala B d'EL SIGLO

exposició de pintures de
LUIS ÁLVAREZ TOREZANO

luis_alvarez_torezano_quadre

"Soy arquitecto ya desde el año 1982. siempre he tenido pasión por la pintura, pero nunca había podido dedicarme a ella de una manera continuada debido a mi trabajo de arquitecto.

torezano_foto

Y como hay que verle un lado bueno a esta crisis, que todos estamos viviendo, os diré que ésta me ha servido para poder dedicarme a mi pasión.

luis_alvarez_inauguraci

Quería compartir con vosotros estos dos años de trabajo que quedan diferenciados en varias etapas por las que he pasado, desde el comienzo de los niños, que es nuestro comienzo, hasta la serie “momentos” que empezó con los de locura, paso por los de pensar y sentir y acaba en los de compartir. Compartir con vosotros el resultado de mi pasión."

Luis Álvarez Torezano


Darrera actualització ( dimecres, 15 de febrer de 2012 10:52 )
 

HAMBRE FESTIVAL

Correu electrònic Imprimeix PDF

Hambre_Festival

Dissabte 07 de Gener (11:00h - 18:00h)

HAMBRE FESTIVAL

1ª edició d'aquest festival multidisciplinar, iniciativa d'un col.lectiu de joves del Vallès que acull diverses exhibicions d'art urbà:

Música en directe, exhibició de pintura mural, esports extrems (skate, Flat), dança (Break Dance)...

Els actes del festival tindran lloc a l'interior i a l'exterior d'EL SIGLO durant el proper dissabte, de les 11h a les 18h.

Entrada lliure

Darrera actualització ( dimecres, 4 de gener de 2012 09:31 )
 

OMAR SHERZAD - El arte de escuplir la luz

Correu electrònic Imprimeix PDF

toctoc

Dissabte 2 de Juliol (20:30h),a EL SIGLO
presentació de l'exposició/performance:

Omar Sherzad - El arte de esculpir la luz -

El proper dissabte a les 20:30h s'inaugura l'exposició de les noves escultures d'Omar Sherzad, esculpides en fusta i llum estaran exposades a la sala annexa d' EL SIGLO durant tot el mes de Juliol.

Omar Sherzad va néixer l'any 1969 a Kabul (Afganistan). Resideix a Barcelona des de 1994. Durant 12 anys ha treballat al món de la publicitat, al departament de decoració a rodatges i sessions de fotografia. Els últims dos anys s'ha dedicat a treballar la fusta, la llum i la imatge com a tres conceptes que es retallen.

Omar ha creat un conjunt d'obres esculpides en fusta, a les quals dóna ànima i vida a través de la il.luminació, perquè existeixin i crein sensacions diferents allà on trobin el seu lloc. Creacions que Omar sent com una extensió dels moviments del seu propi cos i de l'energia que flueix des del seu interior, i que es nodreixen de les formes, la força i la sensibilitat de la natura.

cousvan1

http://vimeo.com/24793720

www.omarzherzad.com

Darrera actualització ( dijous, 30 de juny de 2011 08:28 )
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL