Home Concerts
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Concerts

JORDI BONELL & ALBERT VILA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 24 de març a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

 
Aquest projecte és un duet de guitarristes en el que dues generacions es troben en un punt en comu: el seu instrument. Jordi Bonell guitarrista consagrat en l'escena musical del país i l'Albert Vila, guitarrista emergent de les noves generacions. Aquests dos guitarristes miren cap a un mateix horitzó i ens oferiran un recull de temes propis i d'estandards de jazz que serà el punt de partida per deixar que la creativitat i els saber fer d'aquests dos grans músics doni els seus resultats.

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.

 

GINA & GUILLEM

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dissabte, 16 de març a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:Aquest duo format per Gina Berenguer a la veu i Guillem Jubany a la guitarra interpretaran versions de temes pop/rock d'artistes com Adele, Ben Harper, Jack Johnson, Corinne Bailey Rae, Amy Winehouse, Russian Red... També interpretaran standards de jazz i bossanova.
Gina Berenguer és una jove cantant amb un talent sorprenent, amb una veu que no deixa indiferent, càlida, neta, directa i amb molt de soul. L'acompanya a la guitarra Guillem Jubany, músic professional i amb una llarga trajectòria amb el seu instrument.

Gina Berenguer - veu.
Guillem Jubany - guitarra.

Es faran dos passes: un a les 12:30 i l'altre a les 13:30.

entrada lliure.

 

IRISH CORNER

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 17 de març a partir de les 12:30 del migdia,
concert-vermut:

Irish Corner és una formació folk inspirada principalment en la música tradicional irlandesa i un punt de retrobament entre uns músics que arriben de llocs tan diversos com Irlanda, Itàlia, País Vasc, Andalusia i Catalunya.

Aquest trobament de cultures és el que confereix a Irish Corner sensibilitat i personalitat per a crear un so propi, enllaçant melodies tradicionals irlandeses amb sons d'altres llocs com Galícia, Itàlia o Canadà, entre altres.

Irish Corner convida l'espectador a convertir-se en participant a través de les cançons i balls. D'aquesta manera les seves actuacions no són només concerts sinó festes on la música i els balls són l'excusa per a generar emocions i alegries compartides.


MOYA SANDS (Irlanda): Violí, veu.
ALBERT PAMIES (Barcelona): Bouzuki, guitarra.
MONTSE RODRIGUEZ (Barcelona): Violí.
JOSEBA M. RIVERO (Pais Vasc): Bodhran.
MANUEL MENDEZ (Córdoba): Banjo, mandolina, veu. 

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.

 

Nut Crackers i Sqalos

Correu electrònic Imprimeix PDF

Divendres, 8 de març, a les 10 del vespre, concert:

L'any passat vam oferir un concert a El Siglo juntament amb el grup Nut Crackers. Aquella experiència ens va deixar tan bon gust de boca que aquest any repetim.
En aquesta ocasió compartiran escenari el grup Nut Crackers i Squalos, oferint una selecció del millor del seu repertori, abarcant estils musicals des del swing a la cançó italiana al pop i rock dels 60s, 70s i 80s.
Us hi esperem!
 

ROCIO FAKS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 10 de març a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:La cantant argentina Rocio Faks, juntament amb un trio jove però molt actiu en l’escena del jazz català format pel pianista Nestor Gimenez i el contrabaixista Martin Leiton presentaran un repertori d’estandards, apart de melodies folk de compositors com Paul Simon o Burt Bacharach. 


Rocio Faks – veu.
Nestor Gimenez – piano.
Martin Leiton – contrabaix.
 
Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.
 
entrada lliure.

Web de la cantant Rocio Faks