Home Concerts
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Concerts

Patricia Teles

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 14 de juliol, a partir de les 12:30, concert:

Nascuda en Rio de Janeiro – Brasil, filla de músic erudit, les seves arrels estan en la bossa-nova, el samba i en els ritmes brasilers que després es fusionen amb el rock, el pop, el funk, el reggae, el jazz… La seva carrera professional comença cantant en clubs de Rio amb músics com el pianista/compositor de bossa-nova Luís Carlos Vinhas entre uns altres. Emprèn una gira de gairebé dos anys, per diverses ciutats de Brasil i després, com a vocalista del cantant popular Wando, va fer la temporada als auditoris “AsaBranca” i “Canecão” més una gira pel territori brasiler. Va gravar el seu primer disc a mitjans dels 80, fusionant MPB amb pop/rock. Va viatjar per Sud-Amèrica i posteriorment per diversos països d'Europa instal·lant-se a Barcelona, on emprèn diversos projectes de Música Popular Brasileira (MPB) amb diverses formacions en clubs i sales de la ciutat, Festivals de Jazz de Terrassa , Ordino, Ciutat Vella, TVE (Televisió Espanyola), RNE (Ràdio Nacional). A més a més, participa en un projecte de divulgació de la MPB del Consolat del Brasil “'Un Viatge a través de la Música Popular Brasilera”. Actualment, reprèn les seves arrels amb un nou projecte, on la bossa i el samba estan present sens dubte, a més d'altres ritmes com el “baião”, fusionats amb el jazz.

 

PATRICIA TELES QUARTET + Que Bossa Project

PATRICIA TELES – Veu Brasilera

JOSÉ GALLARDO – Piano/Teclats

ORIOL GONZÁLEZ - Contrabaix

DANIEL LEVY - Bateria

 

Leslie Helpert & Albert Vila Duo - Tribut a Billie Holiday

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 30 de juny a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

Leslie Helpert es va enamorar de la cançó You Go To My Head, que va descobrir en una banda sonora d’una pel·lícula; va rebuscar en els enregistraments i va trobar Billie Holiday. Va explorar la seva discografia i va trobar en el seu fraseig i la seva capacitat natural alguna cosa gairebé divina.

Helpert va enregistrar You Go To My Head a Boston amb el baixista Tim Luntzel (Emmylou Harris, Bright Eyes, Bill Frisell) al 2004 com un humil homenatge. Després va agafar repertori de Holiday, afegint clàssics com Chet Baker, Sarah Vaughan, Tiny Grimes, Ella Fitzgerald, Dinah Shore, Dinah Washington, d’entre altres. Va interpretar aquestes peces com un projecte paral·lel a un altre sobre les arrels del Jazz americà.

Helpert ara està interpretant aquest tribut a Billie Holiday en diferents parts del món, de Bermuda a Brooklyn, de Barcelona al Carib.

L’herència americana de la tradició del jazz sempre torna a l’èpica escola de la musicalitat.

 

Leslie Helpert- veu
Albert Vila - guitarra
 
 
Es faran tres passes: el primer a les 12:30, el segon a les 13:15 i el darrer a les 14:00
 
entrada lliure

 

 

BBFACE & KNURF

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 23 de juny a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

Bface & Knurf està format per la Marina BBface (The Pepper Pots, actualment amb Marina BBface & The Beatroots, ha col.laborat amb Eli "Paperboy" Reed, Pioners, Maxine Brown, Miki Puig, Obrint Pas i molts més) i el Frank Montasell (Sol Lagarto, Jere Improperios, Lexu's, La Puerta de los Sueños... i una pila de col.laboracions amb diversos artistes).

El tàndem de la Floresta es defineix com un DUO ACÚSTIC de VERSIONS PRÒPIES.

BBface & Knurf trien les cançons a plaer i les versionen amb gust, força i originalitat tot deixant la seva empremta personal a cada compàs.

 

Es faran tres passes: el primer a les 12:30, el segon a les 13:15 i el darrer a les 14:00

entrada lliure

 

RAYNALD COLOM & MARCELO MERCADANTE: THE NEW TANGO SOUND

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dissabte 15 de juny a 3/4 d'11 de la nit, concert:

 

Aquest grup es va formar l'any 2010 amb la trobada de Raynald Colom i Marcelo Mercadante, que si bé parlen llenguatges musicals diferents, són dos músics d'una extrema curiositat musical, fet que els ha portat des de fa temps a tot tipus d'aventures, experiències i intercanvis lingüístics amb diferents gèneres (tango, jazz, flamenc, hip hop, pop...).

Aquest projecte inicialment es va inspirar en les experiències dutes a terme per dos grans músics de la història del jazz com són Astor Piazzolla i Thelonious Monk, per a posteriorment incorporar també temes originals.

La proposta musical d'aquest projecte no és una fusió de gèneres; senzillament tracta de donar una visió del jazz i del tango i de la música popular actual amb un enfocament dels músics cap al compromís amb l'escrit i pautat (tango) i amb la improvisació (jazz). Creiem que és un gran homenatge a Astor Piazzolla, T. Monk, i també a Miles Davis i a molts altres músics.
Els components del grup són Raynald Colom, músic de sobres conegut per tots nosaltres ja que ha actuat en diverses ocasions al Siglo, nominat 4 vegades per L'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya com a "Millor de Trompeta" i Marcelo Mercadante que és un dels bandoneonistas amb més renom internacional que existeixen; i acompanyats per Xavi Torres un jove i gran pianista recent llicenciat a l'ESMuC, i per Roger Blavia un bateria i percussionista extraordinari.
 
 

El programa del concert serà com sempre

21:00 h. Sopar opcional en el Xiringuito del Mercantic

22:45 h. Concert  entrada 12 €

24:00 h. Consumició barra i música

 

UN GORRIÓN SENTIMENTAL

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 16 de juny a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

alt

Un gorrión sentimental.

Dani Álvarez & Bartolomeo Barenghi.

Guitarra i veu. El tango cru, ple d’ànima i de matisos, de l’acidesa de Santos Discépolo a la picardia de Cadícamo. Veu i guitarra. Un tango nu, passional i alhora delicat, tot seguint l’estela del Polaco Goyeneche.
Tangos d’ahir, d’avui i de sempre.

Es faran tres passes: el primer a les 12:30, el segon a les 13:15 i el darrer a les 14:00

entrada lliure