Home Concerts
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Concerts

POLLO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 28 d'abril a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:


POLLO és un trio fundat el 2006 arran d'uns concerts mensuals que es feien en el mític club de jazz Be-bop de Sant Cugat.
Després d'aquella experiència van enrregistrar en el mateix club, un cop aquest ja havia tancat, la seva música amb el trompetista Marc Florensa i la violoncelista Sandrine Roubillard, com a convidats especials.
En aquells concerts es va gestar la dinàmica del trio format per l'aclamada contrabaixista Giulia Valle, el bateria Dani Dominguez i David Mengual al piano.
El repertori està en constant evolució. En cada concert ofereixen nova música basada en la improvització, la comunicació i la recerca de noves sonoritats conjunta.


Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

 
entrada lliure.
 

EVENT BLUES TRIO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 9 de juny a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:


Àngels Vilaró aquesta vegada es fa acompanyar de dos músics força especials, tots dos amb una dilatada experiència en aquest món. Han triat temes que els venen de gust interpretar, sense seguir un patró en l'estil, per tant, temes de Paul Simon es barregen amb boleros i bossa, bluesos, standars de jazz...

Joan Fabrega és un consagrat guitarrista de blues i Pere Loewe és un dels millors contrabaixistes que actualment tenim a casa nostra. Àngels Vilaró és cantant en diverses formacions com Son & The Band, Angels Vilaró Quartet o Anna & Angie (on canta amb Anna Luna).
 
Àngels Vilaró - veu.
Joan Fàbrega - guitarra.
Pere Loewe - contrabaix.

Es faran tres passes: el primer a les 12:30, el segon a les 13:15 i el darrer a les 14:00
 
entrada lliure
 

ALAIRE

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 21 d'abril a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:


Íntim, fresc, orgànic, sensible, talentós, diferent és el nou quartet que presenta Bea Garcia, “Alaire”. Un projecte on les cançons tenen personalitat pròpia, en el que la pluralitat d’estils conviu de forma carismàtica i les pinzellades del flamenc i el jazz flueixen de forma natural com a essència musical dels seus components.

La jove cantaora Bea García està acompanyada per la guitarra flamenca de Daniel da Silva i el contrabaix i la bateria de Juan Pablo Balcázar i Gonzalo del Val, respectivament, els quals tenyeixen de jazz la musicalitat del projecte. Quatre joves artistes amb una gran trajectòria musical que unifiquen la seva energia creativa per donar llum a “Alaire”.
 
Bea García – veu.
Daniel da Silva – guitarra flamenca.
Juan Pablo Balcázar- contrabaix.
Gonzalo del Val- bateria.
 

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.


entrada lliure.

 

 

AFRO BLUE

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dissabte 13 d'abril, a partir de 3/4 d'11 de la nit, concert:

El Club de Jazz de Sant Cugat organitza aquest dissabte un nou concert. Es tracta d’Afro Blue el millor grup que hi ha actualment de Latin Jazz. Aquesta formació nascuda a Terrassa el 1999 té un repertori molt divertit i amb molta marxa, amb estàndards i composicions pròpies i versions de temes coneguts sempre amb arranjaments en clau de jazz llatí amb una clara referència a la música afroamericana del segle XX.

D'Afro Blue s'ha escrit el següent, d’entre altres coses: "El seu, és un jazz contemporani, absolutament tenyit de ritmes llatins ... Una barreja que neix i s'escolta amb gran naturalitat ... (Miguel Jurado. EL PAIS)". "El seu so s’escapa de qualsevol prejudici i etiquetatge ... impecablement executat per músics ja reconeguts de l'escena jazzística catalana ... (JM Adell. RÀDIO 4. RNE)" ... "un CD fresc, natural i abans que res viu ... destaca el desvergonyiment dels seus solos i la bellesa dels seus arranjaments ... (Aeroport jazz. Ràdio Insular)".

 

Xavier Figuerola - saxo tenor i soprano.

Guim Garcia - saxo alt.

Xavier Algans – piano.

Pepo Domenech - baix / contrabaix

Ricard Grau - bateria.

  

El programa del concert serà com sempre

21:00 h. Sopar opcional en el Xiringuito del Mercantic

22:45 h. Concert  entrada 12 €

24:00 h. Consumició barra i música

 

Sofia Ribeiro & Bartolomeo Barenghi

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 14 d'abril a partir de les 12:30 del migdia,
concert-vermut:

Sofia Ribeiro, jove cantant portuguesa dotada d’una veu de bellesa innata i extraordinària versatilitat, s’uneix al polièdric guitarrista italià Bartolomeo Barenghi per a formar un duo que, des del jazz, s’involucra en el camí de la diversitat estilística, amb particular atenció a la música portuguesa, pop i brasilenya. El duo es proposa despullar la música i presentar-la en la seva essència més pura: “Apenas”. Encisen des del primer moment pel seu particular univers sonor i ens conviden a viatjar a través d’atmosferes diferents, a l’interior d’una estètica íntima i refinada.

 

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.