Home Concerts
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Concerts

ARACA TANGO JAZZ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 26 de maig a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

ARACA TANGO JAZZ és el projecte que van iniciar la cantant Susana Negri i el guitarrista Peter Lemberg amb "Mirando al Sur", un passeig per la música argentina, uruguaia i brasilenya contemporània, que va ser presentat al Festival Internacional de Jazz de Barcelona al novembre de 2012 amb un format de quartet.

La selecció d'un repertori que abarca el tango, la milonga, el candombe, la murga, la zamba i els ritmes del Brasil, fusionats i recreats en el jazz i el flamenc amb els arranjaments de Peter Lemberg, ofereixen un espectacle ric en poesia i harmonies que creix en la seva posada en escena.

Susana Negri - veu.
Peter Lemberg - guitarra.
Felipe Varela Chávez - contrabaix.

Per a més informació:
http://www.aracaprojects.com/

Es faran tres passes: el primer a les 12:30, el segon a les 13:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure

 

BIG MAMA & VICTOR PUERTAS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Divendres 17 de maig a 3/4 d'11 de la nit, concert:

El blues i el jazz tenen les mateixes arrels i el paper del blues a la història del jazz ha estat essencial, conformant-se com la «espina dorsal» d'aquest.

Aquest divendres podrem gaudir d'un grandíssim concert, doncs tindrem a dos dels millors músics del món del blues, amb un reconegut prestigi a nivell internacional. Big Mama Montse gaudeix d'un reconeixement internacional al llarg de la seva trajectòria de més de 25 anys havent rebut nombrosos premis i guardons; i el jove Victor Puertas fa tan sols uns mesos ha estat guardonat amb el 2n premi a l'International Blues Challenge 2013 de Memphis en la categoria solo/duet. A l'escenari Big Mama canta i toca la guitarra i Víctor Puertas sorprèn amb l'harmònica, fent gaudir al públic en cadascuna de les seves notes amb l'essència més genuïna del blues i amb un repertori que es vertebra del blues al jazz i al swing.

 

El programa del concert serà com sempre

21:00 h. Sopar opcional en el Xiringuito del Mercantic

22:45 h. Concert - entrada 12 €

24:00 h. Consumició barra i música

 

MERCY MERCY

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 12 de maig a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

Darrer avís pels passatgers del tren "MercyMercy" en direcció a l'ànima del soul. Prepara't per gaudir dels paisatges més originals amb les millors versions del soul, del swing i del R&B. Aquest viatge tan especial el tripulen: un fantàstic pianista, Gerard Williams; un talentós baixista, Guillem Alberich; un bateria amb el ritme dins l'ànima, Sergi Argenton; i dues prestigioses veus, Aldara Ojeda i Clara Gispert. Tots ells acompanyen en aquesta aventura a l'espectacular veu principal, Laya Martí. Un còctel de música, teatre i dansa que fa de MercyMercy un espectacle que no oblidaràs. El tren de MercyMercy t'està esperant, només has de fer un salt dins l'ànima del soul i a gaudir d'aquest fantàstic viatge!

Laya Martí - veu principal.
Aldara Ojeda - veu.
Clara Gispert - veu.
Gerard Williams - piano.
Guillem Alberich - baix.
Sergi Argenton - bateria.

Es faran tres passes: el primer a les 12:30, el segon a les 13:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.

 

FRANCESC GUILERA & COMPANYIA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 12 de maig a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

Històries, pensaments, imatges o vivències en forma de cançons que recorren diferents ambients, desde l’intim a l’humoristic o festiu, combinant sonoritats i ritmes tradicionals, meditarranis, nordamericans, llatins, africans o brasilers, que es presenta en format acústic (trio o quartet) i que des de 2010 toquem i cantem allà on ens volen escoltar.

Francesc Guilera (veu, guitarra)
Joan Martí Subirana (contrabaix)

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.

 

SONOR CURIA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dissabte 4 de maig, a les 11 de la nit, concert:

 

Després de molts mesos de silenci, tornem a convocar a tothom per compartir una nova festa Sonor!

Volem celebrar tots junts el 10è aniversari del grup amb un concert carregat de nous temes i de més d’una sorpresa...

El dia 4 de maig farem un concert per celebrar el 10è aniversari de Sonor Cúria. Ha passat molt de temps des de l’última trobada, massa, i tenim moltes ganes de tornar a reunir la comunitat Sonor en una nit de música i amistat. Des del primer concert fins ara, hem mantingut vives una il·lusió i una afició que ens ajuden a superar els moments difícils i les incerteses dels temps que vivim. Ho hem fet entre tots i ja som més de 400 persones a facebook!

Tan si estaves al primer concert com si ens acabes de conèixer, ens faria molt feliços que ens acompanyessis en aquesta festa. T’hi esperem!

 

Lloc: El Siglo (al recinte del Mercantic)

Av Rius i Taulet, 120 – Sant Cugat del Vallès

www.elsiglo.cat

 

Data: 4 de maig de 2013

Hora d’inici: 23.00 h

Durada del concert: 2 hores (després hi haurà música fins a la matinada)

Preu: 5.00 € (entrada)