Home Concerts
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Concerts

Concert Vermut

Correu electrònic Imprimeix PDF
Dissabte 17 de gener
12:30h


Concert Vermut al Siglo

Stoc de Coc

Jazz-Fusió

stocdecoc

 

 

 

 

 

 

 

 

7 músics gavanencs oferiran el seu repertori de Jazz-Fusió per encetar la programació regular de Concerts-Vermut en dissabte, que ja ve oferint la David Mengual Free Spirits Big Band un cop al mes. La trobada musical dels dissabtes pretén ser paraigua per a assajos oberts i shows tancats, que tindrà especial cura en portar a El Siglo Mercantic músics santcugatencs per afavorir l'escena local, així com donar accés a una sala a formacions musicals novelles.

 

 

concert-vermut Carlos Sarduy i Max Moya

Correu electrònic Imprimeix PDF
DDiumenge 29
12:30
 
Carlos Sarduy & Max Moya

alt

Aquest duet porten més de deu anys de recorregut tocant junts, i ens deleiteràn amb sons caribenys, afrobeat, electrònics i tot un repertori molt acurat pel moment del vermut del diumenge.


ENTRADA LLIURE I SERVEI DE BARRA

 

VICTOR DE DIEGO TRIO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 8 de setembre a partir de les 12:30, concert-vermut:El saxofonista basc afincat a Barcelona Víctor de Diego, presenta el seu sisè treball discogràfic com a líder titulat Tribute. Acompanyat de Jordi Gaspar al contrabaix i Gonzalo del Val a la bateria, troba una via d’expressió diferent a la seva proposta habitual en forma de quartet. Tot i que no és la primera vegada que treballa en aquest format, reprèn ara una formació que ofereix una música en la que la llibertat, frescor i interactuació entre els músics són una de les seves característiques més importants. El trio interpreta música de grans compositors de jazz com Monk, Cole Porter o Coltrane, i temes i arranjaments propis, sempre amb una visió personal condicionada per l’absència d’instruments harmònics de manera que el resultat és una música creativa, directa i interactiva.
 
Victor de Diego – saxo tenor i soprano
Jordi Gaspar – contrabaix
Gonzalo del Val – bateria

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure
 

TRIO EL SIGLO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 1 de setembre a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

 

Després del descans durant l'agost, tornem de les vacances amb les piles carregades i amb ganes d'oferir-vos, com sempre, una programació musical variada que amenitzi els migdies dels diumenges a El Siglo.

I és per això que no hi havia millor opció que reemprendre l'activitat musical amb el Trio El Siglo, ja conegut per tots nosaltres.

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure
 

GINA&GUILLEM DUO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 28 de juliol a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

Gina&Guillem Duo neix de la unió de Guillem Jubany, guitarrista professional amb una llarga trajectòria i de Gina Berenguer, una jove cantant amb un talent sorprenent i una veu que no deixa indiferent, càlida, neta, directa i amb molt de soul.

Interpretaran versions d'Adele, Ben Harper, Jack Johnson, Corinne Bialey, Amy Winehouse, Russian Red, apart d'estàndards de jazz i bossanova.

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

 
entrada lliure.