Home El Siglo El Siglo
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

El Siglo

Correu electrònic Imprimeix PDF

 panoramica_2

Situada dins el recinte del Mercantic, la Sala El Siglo va obrir les portes al 2006 com a llibreria de vell amb un fons de més de 10.000 volums antics i usats a la venta.

A aquesta vocació decididament cultural que va marcar la seva apertura s’hi ha afegit durant l’últim any la celebració de múltiples activitats: concerts de música de tots els gèneres, sessions periòdiques de cinema en versió original, teatre, conferencies, recitals de poesia, sessions de ball, etc…

 

 

 

el_siglo_exterior_paradeta 

 

el_siglo_silvia._comp

 

llibreria_general_2

A més, la sala disposa de mitjans tècnics de llum i so per a la celebració de tot tipus d’actes i esdeveniments.

 

panoramica_bandalixmail

diego_paque_panoramica

DSC_0009

DSC_0019
 

L’originalitat de l’espai, que darrerament s’ha ampliat amb una sala annexa amb què arribem als 800m2, i la successió d’actes que s’hi organitzen, ha propiciat un interès creixent en vers aquestes activitats, i això ens ha portat a constituir-nos recentment com a Associació cultural per tal d’agrupar els amics d’aquesta casa, que cada cop són més, i aconseguir al mateix temps una font de finançament per als nostres projectes.

 

 

cabaret1

En aquesta pàgina hi trobareu informació dels avantatges que comporta l’afiliació a la nostra associació, i també de totes les activitats programades pròximament.

lavabo

.........................................................................................................................

Situada en el recinto de Mercantic,la Sala El Siglo abrió sus puertas en 2006 como librería de viejo con un fondo de más de 10.000 volúmenes antiguos y usados a la venta. A esta vocación decididamente cultural que marcó su apertura se han añadido en este último año la celebración de múltiples actividades como conciertos de música de las más variadas disciplinas, sesiones de cine en versión original, teatro, conferencias, recitales de poesía, sesiones de baile, etc.La sala cuenta además con medios técnicos de luz y sonido para la celebración de todo tipo de actos y eventos.
La originalidad del espacio,a la que últimamente se ha añadido una sala anexa con lo cual ya contamos con una superficie de 800 m2,y la continua sucesión de actos que en el se desarrollan, han propiciado un creciente interés por las actividades que organizamos, que nos ha llevado a constituirnos recientemente en asociación cultural a fin de agrupar al cada vez mayor número de amigos de esta casa,y conseguir al mismo tiempo una fuente de financiación para nuestros proyectos.En está página encontrará información de las ventajas que supone la afiliación a nuestra asociación así como de las actividades programadas próximamente.

 

RESERVES

HORARIS I CONTACTE:
EL SIGLO:
 
Llibreria
Horari:
dimecres, dijous i divendres:
de 11h a 19h
dissabte:
de 10h a 20h (no tanquem al migdia)
diumenge: 
10h a 15h
llibreria@elsiglo.cat
 
Bar
dissabte i diumenge de 9h a 15h
 
 
 
Reserves Sala i Events
tel: 681372134
 
Programació musical
tel: 619661092

 
 
CAFÈ BELGRADO
Horaris del restaurant:
Dilluns a dimecres:
13:30h a 16:00h i de 20:30h a 23:00h
dijous, divendres i dissabte:
13:30h a 16:00h i de 20:30h a 23:30h
diumenge de 13:30h a 16:00h
 

Dissabte i diumenge la cuina obrirà a les 12h per donar soport de tapes a la bruce-terrassa.