Home Concerts Nit flamenca a EL SIGLO
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Nit flamenca a EL SIGLO

Correu electrònic Imprimeix PDF

jose andres y el cafelete

Dijous 10 de de Desembre (22:30h) NIT FLAMENCA a EL SIGLO.
EL SIGLO MANAGEMENT presenta a JOSE ANDRÉS CORTÉS, guitarrista flamenc guanyador del BORDÓN MINERO 2009 (Festival Internacional de LA UNIÓN) , i el seu projecte “Alma Calé”, amb una formació de luxe que aglutina els més destacats flamencs joves de l’actualitat.

EL SIGLO MANAGEMENT és una empresa de producció musical i management d’artistes adscrita a l’Associació Cultural EL SIGLO, que s’ha constituït recentment. Per tal de presentar la nova empresa, dijous 10 de Desembre (22:30h) us oferim el concert d’un dels artistes que representem en exclusiva, el guitarrista flamenc.

jose_andres_cortes_elsiglo

JOSÉ ANDRÉS CORTÉS: Guitarrista autodidacta d’ètnia gitana, va néixer al barri del Raval de Barcelona fa 27 anys i va començar la seva carrera professional amb tan sols 12 anys. Acompanyant habitual de grans figures com Rafael Amargo o Chicuelo, ha viatjat per tot el món amb les millors companyies de flamenc. L’any passat va guanyar el primer premi de guitarra flamenca (Bordón Minero) al Festival de Las Minas de La Unión, el certamen més prestigiós del món del flamenc. Actualment presenta “Alma Calé”, un repertori de composicions i falsetes pròpies d’altíssim nivell que l’estan convertint en un referent del gènere per la seva tècnica depuradíssima i el seu bon gust a l’hora de conciliar l’ortodoxia amb la modernitat.  L’acompanyen els següents artistes:

Cante: Antonio “El Cafelete”

Cajón: Manolo Benítez

Ball: Rebeca Cortés

Violí: Carlos Caro

Entrevista a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA: www.elperiodico.com/joseandrescortes

El servei de Bar és a la vostra disposició (21h a 2h...pica-pica i copes)

DIA: 10 de Desembre
HORA: 22:30h
PREU: 10 Euros