Home Mercantic
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Mercantic

logo_mercantic.comp

Fundat l’any 1992 i ubicat a una antiga fàbrica de ceràmica de Sant Cugat, Mercantic s’ha consolidat com l’únic mercat permanent d’antiguitats, brocant i elements arquitectònics de recuperació existent a l’estat espanyol, esdevenint un centre de referència europea pels amants del col·leccionisme i la decoració.

 

mercantic.entrada

mercantic1

 

mercantic_casetes_silvia

 

En una superfície de 10.000 m2, acull a les seves instal·lacions a un centenar de comerciants que ofereixen diàriament mobles i objectes de totes les èpoques, estils i preus, alhora que s’ofereixen tallers d’artesania, restauració, tapisseria, forja i vitralls.

 

mercantic.tenda1

 
Un exemple del dinamisme que gaudeix Mercantic, són les famoses VINTAGE FEST que tenen lloc el primer diumenge de cada mes al pati, quan hi és possible adquirir una antiguitat (procedent de desembrossar cases, pisos i fàbriques) en les mateixes condicions que un brocanter. Això fa que hi hagi una gran expectació durant el desenvolupament, on hi són presents un gran nombre de comerciants, compradors i curiosos.
 

mercantic.passads

 

Els dissabtes al matí es celebra una subhasta d’objectes antics en què hi participen compradors professionals i particulars de molt diverses procedències.
 

xiringuito2

Cada diumenge, al pati exterior hi té lloc un animat “mercadillo” de col·leccionisme, i venta especial d’antiguitats a peu de camió en què s’hi poden trobar els objectes més insòlits, a més de gaudir del servei de restaurant que ofereix el Xiringuito i els concerts del Siglo instal·lats al mateix recinte.

mercantic.cabina.casetes

mercantic.mobles_fusta

Les actuacions musicals que es celebren regularment, constitueixen un argument més per fer del Mercantic un indret de visita obligada a tan sols deu minuts de Barcelona.

Més de 10.000 m2 per passejar entre tallers d'artesania, restauració, tapisseria, forja i vitralls.
 
 
Per més informació podeu visitar la web del Mercantic:
 
 
 
I per estar atent a totes les activitats a través del facebook oficial:
 
 
 
 
Castellà
 
Ven al Mercantic
 
Fundado en 1992 y ubicado en una antigua fábrica de cerámica de Sant Cugat, Mercantic se ha consolidado como el único mercado permanente  de antigüedades, brocante y elementos arquitectónicos de recuperación existente en el estado español, convirtiéndose en un centro de referencia europea para los amantes del coleccionismo y la decoración. En una superficie de 10.000 m2, acoge en sus instalaciones un centenar de comerciantes que ofrecen diariamente muebles y objetos de todas las épocas, estilos y precios, ademas de talleres de artesanía, restauración, tapicería, forja y vitrales.
 
Los sábados por la mañana se celebra una subasta de objetos antiguos en la que se dan cita compradores profesionales y particulares de muy variadas procedencias.
 
Cada domingo tiene lugar en el patio exterior un animado mercadillo de coleccionismo, y el primer domingo de cada mes una descargada y venta especial de antigüedades a pie de camión donde se pueden encontrar los objetos más insólitos, además de disfrutar del servicio de restaurante que ofrece el chiringuito instalado en el mismo recinto.
 
Las actuaciones musicales en directo que se celebran regularmente, constituyen un argumento más para hacer de Mercantic un lugar de visita ineludible a solo diez minutos de Barcelona.

 

 

RESERVES

HORARIS I CONTACTE:
EL SIGLO:
 
Llibreria
Horari:
dimecres, dijous i divendres:
de 11h a 19h
dissabte:
de 10h a 20h (no tanquem al migdia)
diumenge: 
10h a 15h
llibreria@elsiglo.cat
 
Bar
dissabte i diumenge de 9h a 15h
 
 
 
Reserves Sala i Events
tel: 681372134
 
Programació musical
tel: 619661092

 
 
CAFÈ BELGRADO
Horaris del restaurant:
Dilluns a dimecres:
13:30h a 16:00h i de 20:30h a 23:00h
dijous, divendres i dissabte:
13:30h a 16:00h i de 20:30h a 23:30h
diumenge de 13:30h a 16:00h
 

Dissabte i diumenge la cuina obrirà a les 12h per donar soport de tapes a la bruce-terrassa.

Links Recomenats

mercanticMERCANTIC
CAFE BELGRADO
Cafè belgrado
mercantic copy
casetes mercantic
 bannars
envia formulari